Dirk Doude van Troostwijk

Verder kijken om te komen tot de kern van een klacht en die vaak dieper liggende oorzaak te behandelen, is wat mij drijft in mijn werk.

Ik ben geboren in 1967, getrouwd en vader van twee schoolgaande/studerende kinderen (2003 en 2005). Sinds 1995 ben ik fysiotherapeut. Nooit heb ik spijt gehad dat ik aan die opleiding ben begonnen. Dat geldt ook voor de basis opleiding haptonomie die ik ben gaan volgen twee jaar na het behalen van mijn fysiotherapie diploma.

Dirk Doude van Troostwijk  Craniosacraal Therapeut

Toen al had ik het gevoel dat ik verder moest gaan kijken. Verder kijken om een therapievorm te vinden die echt tot de kern komt van de klacht waarmee iemand bij mij komt. En een vorm waarmee ik ook iets zou kunnen met al die onbegrepen klachten(tegenwoordig SOLK).

Via een goede vriendin van mij ben ik met craniosacraal therapie in aanraking gekomen. Zij was in Zwitserland met de opleiding gestart en meteen erg enthousiast. Ik ben haar daarvoor nog steeds heel erg dankbaar want ik ben toen ook direct aan de opleiding tot craniosacraal therapeut begonnen. Hier vond ik alles waar ik al die tijd naar opzoek was geweest.

Neem contact met me op voor het maken van een afspraak

Inmiddels heb ik zeer mensen kunnen behandelen met uiteenlopende vragen en klachten en komen er in deze tijd ook veel mensen op mijn pad die last hebben van post covid klachten en long covid.

Ervaringen zijn op deze website terug te lezen.