Corona

Als u meer wilt lezen over Corona staat inmiddels het hele internet vol met informatie over wat het is en wat het waar in uw lichaam doet. U hebt vooral last van de gevolgen en u wilt weer kunnen functioneren zoals u deed voordat u ziek werd. Wie of wat gaat u helpen?

Inmiddels behandel ik met enige regelmaat mensen die, langer of korter geleden, corona hebben gehad en/of last hebben van long covid. Geen van hen heeft in het ziekenhuis gelegen, wat echter niet betekent dat ze niet erg ziek zijn geweest.  Al deze mensen lopen tegen beperkingen aan in hun dagelijks leven. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om slecht tot niet slapen, intense vermoeidheid, veel buiten adem zijn, een raar gevoel in het hoofd, duizeligheid, veel gevoeliger voor prikkels(geluid, drukte, licht) en niet of maar gedeeltelijk instaat zijn te werken.

Wat mij opvalt is dat ons lichaam, na Corona gehad te hebben, niet in staat lijkt te zijn te herstellen. Alsof het in de verkeerde stand staat. Alsof er iets heel ergs heeft plaatsgevonden en dat uw lichaam dat niet aankon. Het lijkt erop dat uw lichaam ‘uit’ staat. Het is vastgelopen.

De combinatie van therapievormen zoals cranio sacraal therapie en viscerale therapie die ik aanbied zijn bij uitstek geschikt om ervoor te zorgen dat uw lichaam weer ‘aan’ komt te staan. Dat het weer kan gaan herstellen, want dat is wat het wil. Ik werk dus voorwaardenscheppend waarna uw lichaam het overneem, terwijl ik ondersteunend aanwezig blijf. Als dit lukt, kunt u vervolgens gaan werken aan uw conditie en uithoudingsvermogen.

Craniosacraal bij corona klachten

Craniosacraal therapie kan ook zeker helpen bij klachten na corona

Lees meer over de mogelijkheden van craniosacraal therapie